Om Kids24

Kids24.se är en webbutik som erbjuder bekväma och tuffa kvalitetskläder för barn upp till 8 år. I vår webbutik hittar du babykläder, barnkläder, maskeradkläder och vi har även en hel del accessoarer som t ex. nappar, nappflaskor, haklappar, filtar, flipflop m.m. 

 

Våra Märken

Våra kvalitetsmärken kommer bl.a. från Lundmyr of Sweden, Rockefella, snoozy barnkläder, Claire kids, Walking, World of Kids, Den goda fen, Fairygirls och Great Pretenders.

 

Handla tryggt, enkelt och fraktfritt inom Sverige

För oss är det viktigt att du som kund ska kunna handla tryggt och enkelt i barnkläder i våran online butik på nätet. Vår butik är öppen dygnet runt, så handla i lugn och ro när det passar dig som bäst! Vi erbjuder snabba leveranser och bra service. Beställer du före 16.00 (arbetsdagar) så skickas din order samma dag. Alla barnkläder skickas fraktfritt inom Sverige.

 

Nyhetsbrev och Facebook

Du som vill ha koll och få bra erbjudanden ska prenumerera på vårt nyhetsbrev och/eller gå med i vår facebook-grupp genom att "gilla" Kids24 Barnkläder. Som "nyhetsprenumerant" eller att du gillar oss på Facebook blir du uppdaterad om inkommande sortiment, favoriter, rabatter, REA och tävlingar. Vi lyssnar på våra kunder och tar tacksamt emot synpunkter och tips om allt möjligt inom barnkläder, babykläder och maskeradkläder.

 

Vid eventuella frågor eller funderinger kontakta oss på info@kids24.se

 

Företagsinformation:

Kids24

Kanngjutargränd 1

162 57  Vällingby

Tel: 076-867 14 90

E-mail: info@kids24.se

Org.nr: 750902-0140