Köp- och leveransvillkor

Vi på Kids24.se har ambitionen att alltid ge bra service till våra kunder, och därför arbetar vi efter nedanstående villkor. Vid frågor kontakta oss på info@kids24.se

Priser

Alla priser är i SEK inkl. moms. Priset som gäller är det som är angivet den dag kunden gör sin beställning.

Betalning

Hos oss på Kids24.se kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder. Välj den metod som passar dig bäst när du kommer till kassan. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Kortbetalning: Det är kostnadsfritt att betala med kontokort. Vi accepterar de vanligaste betalkorten Visa, Mastercard och Diners Club. När du betalar med kort hanteras betalningen av det svenska företaget DIBS som använder SSL-kryptering, vilken är den starkaste kryptering som finns tillgänglig på marknaden. DIBS uppfyller även kraven för marknadens främsta säkerhetsstandard PCI DSS.

Faktura: Vid betalning mot faktura tillkommer en avgift på 29 kr och vi samarbetar Svea Ekonomi AB.

För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Kids24.se överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 10 dagar.

Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. SEK 50:- exkl. moms, samt dröjsmålsränta med 2% per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. 

Förskottsbetalning: Betalning görs till bankgiro 732-2282 i förskott. Ange ditt namn eller ordernummer som betalningsmeddelande, så vi vet att det är du som har betalat. Betalning ska ske inom några dagar. Ser vi ingen betalning inom 1 vecka tas din beställning bort. Tänk på att det kan ta upp till tre bankdagar innan betalningen blir synlig för oss. När betalningen har kommit in, så skickar vi ordern till dig.

 

Ej uthämtad vara

Du har upp till 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket från beställningsdatum. Skulle du inte hämta ut paketet inom den tiden skickas det automatiskt tillbaka till Kids24. Man får då en anmärkning i kundregistret som innebär att man inte får göra några nya beställningar. För ej uthämtade beställningar som returneras till kids24, faktureras du som kund på 150 kr. Obetalda fakturor skickas vidare till inkasso. Vi samarbetar med polis vid bedrägeri.

 

Orderbekräftelse

När du har godkänt din beställning skickar vi en orderbekräftelse via e-post.

 

Fraktkostnad

- Just nu har vi fraktfritt inom Sverige.

- Fraktavgift till adresser i Finland och Danmark är 99 kr.

 

Beräknad leveranstid

1-3 arbetsdagar. Beställningar som görs före kl. 16.00 på helgfria vardagar skickas oftast samma dag. OBS! Lägger du en order efter kl.16.00 på en torsdag, så skickas varan/varorna på fredagen och kommer fram till dig tidigast på måndag pga posten.

Beräknad leveranstid för personliga brodyr är 2-5 arbetsdagar. Reservation för högsäsong kan det bli lite längre leveranstid för personliga brodyr, isåfall blir du kontaktad per mejl eller telefon.

 

Försening

Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet utan kostnad om du inte godkänner en ny leveranstid.

 

Öppet köp/Ångerrätt & Byte

Du har full retur- och bytesrätt i 14 dagar. Det gäller dock inte produkter med en personlig brodyr. Bifoga alltid originalförpackningar och varan/varorna ska vara oanvända. Kontakta oss innan du skickar tillbaka varan/varorna  info@kids24.se

Skulle du vilja byta eller lämna tillbaka en vara står du som kund för returkostnaden till oss medan vi betalar portot tillbaka till dig vid eventuellt byte av vara.

När du skickar tillbaka varan/varorna lägg med en lapp med dina kontaktuppgifter och vad ärendet gäller, t.ex. "retur" eller "byte".

 

Reklamation/Fel

Kids24.se följer konsumentköplagen vid eventuella reklamationer. Kids24.se betalar returfrakten vid fel/reklamation. Tänk på att alltid spara kvitto på försändelsen vid retur. Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka den defekta varan. Du når oss på telefon 0768-671490 eller mail info@kids.se

Lägg med en lapp med dina kontaktuppgifter och skriv lite om felet.

Retur skickas till:

Kids24

Kanngjutargränd 1

162 57  Vällingby

 

Personuppgifter

När du gör en beställning av oss godkänner du att vi får behandla dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen (PUL). Vi använder uppgifterna för att kunna leverera dina varor och för att vi eller en samarbetspartner ska kunna sköta vår fakturering. Dessutom kan vi använda dina uppgifter för att marknadsföra varor och tjänster som vi eller företag vi samarbetar med erbjuder. Hör av dig till oss om du vill veta vilka personuppgifter vi har om dig eller om du vill att något ska ändras i dina personuppgifter.

 

Vid tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndes (www.arn.se) rekommendationer.

 

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullföra nämnda avtal.